Home Algemeen Wedstrijdverslagen

Activiteiten

Agenda is leeg

Jarigen

Cisca Deelen20 Aug
Lisa Klaasen20 Aug
Nadine Koopmans21 Aug
Dwayne Brockholz23 Aug
Monica Bos26 Aug

Translate

English Bulgarian French German Italian Spanish

Commentaar

Bezoekers

JoomlaWatch Stats 1.2.7 by Matej Koval

Landen
ISRAEL Israel8700(91.2%)
NETHERLANDS Netherlands715(7.5%)
UNITED STATES United States30(0.3%)
BRAZIL Brazil13(0.1%)
GERMANY Germany10(0.1%)

Aantallen
Vandaag: 6
Deze week: 34
Vorige week: 62
Deze maand: 165
Vorige maand: 187
Totaal: 1145


Wedstrijdverslagen
Sensationele overwinning van de meiden C1 tegen Volendam!
Geschreven door Administrator   
zondag 11 november 2012 11:26

De meiden van de C1 moesten dit weekend weer tegen Volendam. We moesten tegen de C6 waar wij in september 19-9 van hadden verloren. We hadden ons goed voorbereid en waren gebrand op een goede wedstrijd…

De verdediging stond als een huis. Iedereen hielp elkaar en gaf de juiste rugdekking. Het was dus voor Volendam heel moeilijk om door deze muur van verdedigers heen te komen. Ook onze keepster, Azra, stond goed te keepen en heeft een paar harde ballen tegen gehouden. Maar in de rust stonden we maar met 1-0 voor. Nou dat ging in de 2e helft dus even flink veranderen. De hoeken gingen diep staan maar zodra de bal kwam gingen ze als een speer en ook zag ik af en toe een wisseltje met de cirkelloopster. Er werden gaten getrokken en mooi gedraaid. Bijna iedereen heeft gescoord en diegene die niet scoorde heeft ervoor gezorgd dat de ander dat kon. We wonnen uiteindelijk met 1-8.

Ik ben trots op jullie, op naar de volgende wedstrijd!

Kitty

Laatste aanpassing ( maandag 12 november 2012 09:56 )
 
Een maandagochtend kater
Geschreven door Jori   
maandag 21 maart 2011 10:13

Ingestuurd door: Marcel Kamer

Daar zit je dan weer achter je bureau met een gekneusd jeukbeen en een pijnlijke achillespees. Weer een wedstrijd handbal gespeeld en op het werk geloven ze er helemaal niets meer van. Elke maandagochtend kom je wel weer met iets anders aanzetten maar die smoes geloven wij niet meer. Je collega’s denken dat je nog steeds elk weekend flink de beest uithangt. Maar niets is minder waar. Klik op lees meer voor het volledige verhaal!

Laatste aanpassing ( maandag 21 maart 2011 10:13 )
Lees meer...
 
Monnickendam geen schijn van kans
Geschreven door Jori   
maandag 14 maart 2011 12:16

Ingezonden door Marcel Kamer.

Afgelopen zondag stond de strijd om de tweede plek op het spel. Om nog enig zicht te houden op de tweede plaats moest Monnickendam winnen van DSG. Zij hadden zich helemaal gericht op de opbouwers van DSG en probeerden vanaf de start deze uit te schakelen door ze mandekking te geven. Waar ze echter geen rekening mee hadden gehouden was de complete ontwikkeling van het team van DSG. DSG speelt het zaalseizoen als team. Als de één niet scoort dan doet het een ander wel en vanuit alle posities. Monnickendam gaf zoveel ruimte weg in de verdediging dat DSG vanaf de cirkel en de hoeken goed kon scoren. In de verdediging van DSG wist men de rijen goed te sluiten. Een tegenstander zonder echt goede opbouwers die door snel combinatie spel probeert te combineren via de cirkel werd door een stugge 6-0 verdediging opgevangen. Het laten lopen en vooral niet uitstappen werkte verlammend op de aanval van Monnickendam. Zij wisten zich hier geen raad mee. Klik op lees meer voor het hele verhaal!

Laatste aanpassing ( maandag 14 maart 2011 12:19 )
Lees meer...
 
Heren 1 tegen Aalsmeer 4
Geschreven door Jori   
maandag 15 november 2010 21:38

Na het kleine verlies van vorige week tegen Volendam waar de heren een hele goede wedstrijd hadden gespeeld wilde de heren iets rechtzetten. Het doel is om dit seizoen in de top te blijven meespelen maar dan moest er gewonnen worden van het nog ongeslagen Aalsmeer. Zoals verwacht stonden wij tegenover een zeer ervaren ploeg te handballen die makkelijk kunnen scoren. DSG begon redelijk aan de wedstrijd maar stond verdedigend niet goed genoeg om de mensen van Aalsmeer van het scoren te houden. Aanvallend liep het stroef bij DSG. De opbouwers kwamen moeilijk tot scoren. De scherpte van het afmaken miste men en werd nog eens bemoeilijkt door de kleine duwtjes die wij te verwerken kregen. Brahim moest al vroeg naar de kant omdat een knie in zijn been werd geplant. Op wilskracht bleef DSG bij maar het spel was slordig en gehaast. Weinig beleving en sfeer in het team.

Laatste aanpassing ( maandag 15 november 2010 21:38 )
Lees meer...
 
Heren 2 tegen Aristos 2
Geschreven door Jori   
maandag 15 november 2010 21:35

Het lijkt wel alsof de duvel ermee speelt. DSG treedt al jaren lang tegen Aristos aan met een incompleet team. Nu waren er ook weer veel invallers nodig om het tweede team compleet te maken. Vol goede moed gingen de heren van start. Gusta als coach om de jongens te begeleiden en de start was gewoon goed. Leuke combinatie aanvallen werden goed afgerond. Helaas bleek Aristos zoals altijd veel op de break-out te spelen en liepen onze heren hierdoor tegen een achterstand aan. Toch zagen wij DSG voorbij komen met knappe schoten in de kruising.  In de laatste 10 minuten liep Aristos uit. De tweede helft was een kopie van de eerste helft. DSG bleef in het begin goed bij maar aan het einde liep Aristos weer uit.

Als het team wat vaker compleet aantreed dan weet ik zeker dat ze hele mooie wedstrijden kunnen gaan spelen. Jammer dat het deze avond niet lukte maar aan de inzet heeft het niet gelegen. Op naar de volgende wedstrijd en vergeet niet de jongens mee te nemen de vervoer nodig hebben mannen.

Marcel

Laatste aanpassing ( maandag 15 november 2010 21:42 )
 
« BeginVorige123VolgendeEinde »

Pagina 1 van 3
(c) 2008 Handbalvereniging DSG